Over het product

Met een virtuele tour krijgt de gebruiker zich écht in een bepaalde omgeving. Door middel van 360º foto’s en audio die verandert bij het bewegen geef je net die extra beleving die je ter plekke ook kunt ervaren. Daarnaast is het zelfs mogelijk om extra informatie te bieden! 

Virtuele tours: multifunctioneel!

  • Dé manier om bijzondere locaties uit te lichten
  • Navigeer door meerdere omgevingen in 360º
  • Grond- en luchtbeelden laten maken van jouw locatie.  
  • Mogelijkheid om tekst, audio, video en foto’s toe te voegen.

Wat is een virtuele tour?

Met een virtuele tour komen verschillende contentsoorten samen. Een virtuele tour is maatwerk en kan volledig worden afgestemd op jouw wensen. Samen kijken we naar je wensen om te bepalen wat jouw beste optie is! Een virtuele tour kan bestaan uit bestaande beelden, maar ik kom ook graag langs om foto’s of video’s te maken. De tour is uiteraard ook te plaatsen op je eigen website. Benieuwd naar voorbeelden? Je kunt ze hieronder bekijken. 

Vraag een offerte aan!

Zie je jouw locatie al helemaal voor je in 360º? Of heb je interesse in de ontwikkeling van een van de andere producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst samen sparren?

Benieuwd naar de mogelijkheden of zijn er vragen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie!

Neem contact op

Yorick Klein Bruinink Landmarker˚
Zijn er vragen of kan ik je ergens mee helpen? Neem dan gerust via dit formulier contact met mij op.