Over het product

Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk: ook met archiefbeelden! Zo is het mogelijk om oude zwartwit beelden te kleuren en upscalen met behulp van artificial intelligence. Ook foto’s kunnen worden gekleurd en komen zo echt tot leven!

Breng oude beelden tot leven!

  • Kleuren van oude foto’s en video’s 
  • Upscaling van de kwaliteit tot 4K
  • Herstellen van kwaliteitsverlies 
  • Dé manier om verhalen van vroeger beleefbaar te maken. 

Herstellen en kleuren van beelden, hoe werkt dat?

De videobeelden worden eerst met behulp van software gestabiliseerd zodat het net lijkt of de beelden met behulp van een statief of ‘gimbal’ zijn gemaakt. Vervolgens worden details in de beelden verscherpt, diepte en contrast aangepast en het aantal frames met behulp van AI-software verhoogt zodat de beelden vloeiend bewegen. Vervolgens worden de kleuren toegevoegd en nabewerkt. 

Foto’s worden handmatig hersteld (waar nodig) en gekleurd. Hiervoor is kleurinformatie belangrijk zodat het eindresultaat zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid ligt. 

Vraag een offerte aan!

Meer informatie over het kleuren van oude foto’s of archiefbeelden en benieuwd naar de kosten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Eerst samen sparren?

Benieuwd naar de mogelijkheden of zijn er vragen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie!

Neem contact op

Yorick Klein Bruinink Landmarker˚
Zijn er vragen of kan ik je ergens mee helpen? Neem dan gerust via dit formulier contact met mij op.