Over het product

Vanuit de lucht zie je meer! Met een drone is het gemakkelijk om een locatie of project snel én op een bijzondere manier vast te leggen. Dit kan door middel van een (korte) video, foto’s en zelfs een virtuele tour in 360 energie haal ik uit het ontdekken van nieuwe manieren om verhalen te vertellen. Denk dan aan het kleuren van archiefmaterialen, maken van dronebeelden én virtuele tours. 

Andere dimensie: locaties vanuit de lucht!

  • Dé manier om bijzondere locaties in beeld te brengen
  • Filmisch perspectief
  • Snel gerealiseerd 

Dronebeelden: veel voor weinig!

Met beelden vanuit de lucht bekijk je een locatie vanuit een compleet ander perspectief. Beelden die ik maak zijn in 4K en worden met een groot dynamisch kleurenbereik opgenomen zodat ze optimaal kunnen worden nabewerkt en zelfs de kleinste details tot leven komen. Bekijk de video om meer over de mogelijkheden te weten te komen! 

Vraag een offerte aan!

Interesse in dronebeelden voor een project of locatie? Of heb je interesse in de ontwikkeling van een van de andere producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eerst samen sparren?

Benieuwd naar de mogelijkheden of zijn er vragen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie!

Neem contact op

Yorick Klein Bruinink Landmarker˚
Zijn er vragen of kan ik je ergens mee helpen? Neem dan gerust via dit formulier contact met mij op.